Powered By Blogger

14 Ekim 2010 Perşembe

Eğitim Programımız

ÖNCÜ ANAOKULU, zeka seviyeleri ne olursa olsun bütün çocukların geliştirilebileceğine inanır. Seviyelerine göre eğitim programı uygulayıp, bütün çocuklarımızın başarılı olması için gayret göstermekteyiz.
ÖNCÜ ANAOKULU, bilginin ezberlenmesine dayalı geleneksel eğitimin aksine sorgulamaya dayalı öğrenme sistemini kullanarak öğrencilerin ilgi, beceri ve var olan bilgileri doğrultusunda konulara yaklaşmalarını sağlamaya çalışmaktadır.
ÖNCÜ ANAOKULU, milli ve manevi değerlerini bilen, topluma karşı saygılı olan, kişisel yeteneklerinde ve işbirliği gerektiren sosyal yeteneklerinde olumlu bir gelişme gösteren bireyler yetiştirmeye çalışmaktadır.
ÖNCÜ ANAOKULU, gerek kadrosuyla gerekse fiziki şartlarıyla öğrenmeye uygun ortamı hazırlayarak, öğrencilerin bu ortamı kullanarak sorgulamaya ve araştırmaya yöneltmek ve bu şekilde öğrenme istek ve gayretlerini artırmaya, onları öğrenmeye açık bireyler haline getirmeye çalışan bir eğitim programı uygulamaktadır.
ÖNCÜ ANAOKULU, okul öncesi eğitimin yanında, milli ve manevi değerler eğitimi, yabancı dil eğitimi, akıl/zeka oyunları, resim/tasarım eğitimlerini de programına dahil etmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder